scroll

Rólunk

Cégünk MULTITECH s.r.o. 1991 óta tevékenykedik a piacon, 1996 óta foglalkozunk beton gyártással és értékesítéssel. A minősített beton gyártásához, szállításához és pumpálásához modern technológiákat, kiváló minőségű anyagokat és saját járműveket használunk.

Cégünk fő tevékenységi köre a különböző típusú gépészeti, lakóipari és építőipari kivitelezés. Fennállásunk során építmények egész sorát építettük fel Szlovákia területén - elsősorban víz- és csatornarendszereket, szennyvíztisztítókat, de kilométernyi utakat, egyszerűbb földmunkákat és üzemanyagtöltő állomásokat is. A hagyományos felelősségteljes munkavégzés megőrzése érdekében cégünk fokozatosan alkalmazkodik a jelenlegi piaci trendekhez és vásárlóink igényeihez.

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleinknek magas szintű szakértelmet, felelősségteljes munkavégzést, magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat garantálunk kedvező áron.

Szolgáltatások

Betongyártás

Magas minőségű betonkeverékek széles választékát kínáljuk önöknek, melyeket az STN EN 206 és STN 73 6123 szabványoknak megfelelően gyártjuk. Szárazbetont, vízálló betont és útbetont is szolgáltatunk.

Betonszállítás

Külömböző betonkeverékeink helyszínre szállítását saját mixerautók és billencs teherautók segítségével végezzük. Nagy gépállományunknak köszönhetően nagyobb vagy akár egyszerre több megrendelést is ki tudunk szolgálni.

Betonpumpálás

A beton pumpálásához saját betonpumpát használunk, amely 36 méter hosszú gémmel van felszerelve. Megrendelőink igényei szerint egyéb méretű betonpumpákat is tudunk biztosítani.

Típus
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 8/10
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 12/15
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 16/20
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 20/25
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 25/30
Klasszikus
Száraz
Vízálló
C 30/37
Klasszikus
Száraz
Vízálló
CB III
Klasszikus
Száraz
Vízálló
CBGM C5/6
Klasszikus
Száraz
Vízálló

Miért válasszanak minket?

MEGBÍZHATÓSÁG

Megbízhatóság

A féli betongyár 1996 óta működik, tehát több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a betongyártásban. Csapatunkban sok éves tapasztalattal és felelősségteljes hozzáállással rendelkező szakemberek dolgoznak.

MINŐSÉG

Minőség

Minden betonkeverék megfelel az STN EN 206 és STN 73 6123 szabványoknak. A beton gyártásához a Cemmac a.s. kiváló minőségű cementjét, a MAPEI SK s.r.o. különféle adalékait és osztályozott kavicsot használunk.

KORSZERŰSÉG

Korszerűség

A betongyár gépi berendezése 2019-ben 1 m3 gyártási térfogatú automata keverőberendezéssé lett átépítve. Nagy járműparkkal rendelkezünk, saját járműveinkkel biztosítjuk a betonszállítást illetve pumpálást.

RUGALMASSÁG

Rugalmasság

Ügyfeleink igényei eltérőek, ezért igyekszünk mindig az Ön igényeihez igazodni. Kisebb-nagyobb mennyiségben szállítunk, beállítjuk a keverékek konzisztenciáját és viszonylag távoli építkezésekre is szolgáltatunk betonkeverékeket.

scroll

Tanúsítványok